Манчестър Юнайтед - Севиля, среща-реванш от 1/8 финалите на Шампионската лига, стадион "Олд Трафорд", начало 21.45 часа. Първата среща в Испания завърши с равенство 0:0.

Последните 10 срещи на Ман Юнайтед във всички турнири: Общо 7 победи, 1 равенство и 2 загуби. От тях 3 победи в последните 3 домакинства.

Последните 10 срещи на Севиля във всички турнири: Общо 5 победи, 2 равенства и 3 загуби. От тях 2 победи, 1 равенство и 1 загуба в последните 4 гостувания.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

ПРОГНОЗА: Трудна за прогнозиране среща, в която може да се случи всичко и дори да се стигне до продължения и дузпи.

Севиля тотално надигра Юнайтед в Испания и само добрите изяви на Давид Де Хеа спасиха англичаните от загуба. Тогава "червените дяволи" бяха "паркирали автобуса" и откровено играеха за 0:0, като в крайна сметка го постигнаха.

Сега очакванията са отново за по-предпазлив футбол и дебнена за грешки в един от двата отбора. Юнайтед ще е в приповдигнато настроение, след като преди дни взе голямото дерби срещу Ливърпул. Жозе Моуриньо именно в подобни мачове извлича максимума от играчите си и с леко грозен футбол постига целите си в крайна сметка.

Аут от мача са Фил Джоунс, Дейли Блинд и Маркус Рохо. Под въпрос до последно остават Златан Ибрахимович, Ерера, Марсиал и Погба.

Севиля от своя страна е изключителен турнирен боец и като нищо може да удари Юнайтед в Англия. Испанците бяха абсолютни господари в първата среща, но направиха куп пропуски и изпуснаха победата. Преди дни паднаха с 0:2 от Валенсия, но това едва ли ще се отрази особено на предстоящата среща.

Първи гол за Севиля определено ще обърка Юнайтед и като нищо англичаните ще напуснат турнира. В такива битки обаче Жозе Моуриньо излиза на преден план и сега очакваме същото. Юнайтед трудно ще вземе мача и ще се класира напред в Шампионската лига.

Резултат: Манчестър Юнайтед - Севиля 2:1