Манчестър Сити - Нюкасъл, среща от 4-ия кръг на турнира за Купата на Лигата, стадион "Етихад Стейдиъм", 21:45 часа българско време.

Групата на Ман Сити за мача: 

Вратари: Харт, Кабайеро

Защитници: Саня, Компани, Демикелис, Настасич, Боята, Клиши, Коларов, Сабалета, Мангала

Полузащитници: Синклер, Милнър, Навас, Туре, Фернандиньо, Силва, Фернандо, Насри

Нападатели: Йоветич, Джеко, Агуеро

Контузени: Лампард
Наказани: няма

Прогноза на Gol.bg:
Мениджърът на домакините Мануел Пелегрини ще може да разчита на почти оптимален състав, като единственият отсъстващ от редиците на неговия тим ще бъде опитния халф Лампард.

Насри от своя страна вече е здрав и ще може да играе в днешната среща, като този мач е добър повод чилийският специалист да му даде титулярно място, след като французинът се възстанови съвсем наскоро

Французинът пропусна последните 7 мача на своя отбор заради операция, заради травма в слабините, но попадна в групата за днешния сблъсък.

Наставникът на гостите Алън Пардю вероятно ще бъде отново без Сисе в днешния мач, след като сенегалецът пропусна мача с Тотнъм заради травма в коляното му.

Перес трябва да заеме неговото място. а днес се очертава Райън Тейлър да направи първата си поява на терена от много време насам, след като той бе измъчван от контузия през последните две години.

За гостите аут ще бъдат още Сантон, Ааронс и Де Йонг. 

В последните 3 мача между двата отбора "Гражданите" са постигнали 3 победи с по 2:0 над този противник.

Домакините са в лека криза и са записали само 2 победи в последните си 5 мача от всички турнири, а в последния кръг от Висшата лига загубиха изненадващо от Уест Хям.

Нюкасъл пък има 3 победи за същия брой срещи.

Нашата прогноза с успех с 3:1 за Сити.

Резултат: Манчестър Сити - Нюкасъл 3:1