Реал Мадрид - Селта Виго, мач от 8-я кръг на испанската Примера Дивисион. Стадион "Сантяго Бернабеу", начало 19.00 часа.


Групата на Реал Мадрид:

Вратари: Касияс, Адан, Пачеко
Защитници: Варан, Пепе, Рамос, Албиол, Касадо
Полузащитници: Кедира, Кака, Йозил, Чаби Алонсо, Есиен, Модрич, Кайехон, Ди Мария
Нападатели: Роналдо, Бензема, Игуаин

Контузени: Марсело, Коентрао, Арбелоа


ПРОГНОЗА:
Реал Мадрид подновява битката в Примера Дивисион с домакински мач на новака Селта Виго. На теория това трябва да е много лесен мач за белите, които нямат загуба като домакини в 15 поредни мача (12 победи и 3 равенства).

От друга страна Селта все още няма победа като гост от началото на първенството.

Реал обаче бе сполетян от истинско бедствие по отношение на контузените футболисти. Тримата основни флангови защитници - Марсело, Алваро Арбелоа и Фабио Коентрао се контузиха и със сигурност ще са извън игра за поне няколко седмици, като най-тежко е състоянието на бразилеца.

В допълнение към това под въпрос е участието още на Рафаел Варан, Сами Кедира, Карим Бензема и Гонсало Игуаин. Така Жозе Моуриньо със сигурност ще трябва да прави рокади в състава, което не се знае как ще се отрази на представянето.

Проблем може да е и тонуса на футболистите на Реал, почти всички от които бяха с националните си отбори.

Друг фактор може да бъде прогнозирания силен дъжд в Мадрид, който ще направи терена тежък за игра и ще намали предимството в техническо отношение на домакините.

Към това можем да добавим и фактът, че Селта спечели в последните си две гостувания на Бернабеу.

Така мачът не се очертава никак лесен за Реал Мадрид, който ще трябва да положи големи усилия, за да вземе трите точки. Все пак прогнозираме минимална и трудна, но победа за Реал.

Резултат: 2:1