Фрозиноне - Интер, мач от 32-ия кръг на италианската Серия "А", стадион "Комунале Матуса", 16:00 часа българско време

Групата на Интер

Вратари: Ханданович, Карисо, Берни

Защитници: Жезус, Телес, Сантон, Мурийо, Д’Амброзио, Гямфи

Полузащитници: Кондогбия, Медел, Гнукури, Брозович, Мело

Нападатели: Паласио, Икарди, Йоветич, Биабиани, Ляич, Едер, Перишич, Манай

Контузени: няма

Наказани: Миранда, Нагатомо

Прогнозата на Gol.bg:

Интер допусна нелепа загуба в миналия кръг 1:2 срещу Торино в мач, който водеше и почти беше спечелил. Поражението отдалечи "нерадзурите" на 8 точки от топ 3 и по всичко личи битката ще продължи за място в четворката.

Сега срещу борещия се за оцеляване Фрозиноне трите точки са задължителни. Треньорът Манчини обаче ще трябва да кърпи защитата заради наказанията на Миранда и Нагатомо, изгонени в миналия мач с Торино. На тяхно място вероятно ще се появят Жуан Жезус и Алекс Телес. В предни позиции се очаква капитанът Икарди да бъде подпомаган от Паласио, а Едер да остане резерва.

Фрозиноне води люта битка за оставане в Серия "А", като в момента е на точка от спасителната зона. Отборът на Роберто Стелоне е изключително корав домакин, като в последните си 6 мача на своя стадион "Комунале Матуса" има 5 сухи мрежи. Именно на точки у дома ще разчита новакът, за да се спаси.

Очаква се титуляр да започне българското крило Александър Тонев. Сериозна липса ще бъде голмайсторът Диониси, който е наказан за двубоя, а с контузии са Содимо и Самарко.

Интер има ужасна форма в гостуванията си напоследък и нареди 6 мача без победа навън. Крайно време е футболистите на Манчини да се отпушат и да вземат три точки на чужд терен, ако искат да запазят шансове за четвъртото място в края на сезона. Няма да е никак лесно, но изглежда по-вероятният победител в мача.

Резултат: 1:2