Сампдория – Ювентус, мач от 19-ия кръг на Серия "А", стадион: "Луиджи Ферарис", начало 21:45 часа

Групата на Ювентус за мача:

Вратари: Буфон, Нето, Аудеро

Защитници: Киелини, Касерес, Алекс Сандро, Бонучи, Ругани, Лихтщайнер, Евра

Халфове: Кедира, Погба, Ернанес, Куадрадо, Падоин, Асамоа, Стураро, Витале

Нападатели: Дзадза, Мората, Дибала

Прогноза на Gol.bg:

Шампионът Ювентус ще се опита да постигне девета поредна победа в Серия "А", с което ще се изравни по точки с Интер. Задачата обаче няма да е никак лесна, защото Сампдория е един от най-коравите съперници в Италия. Освен това момчетата на Винченцо Монтела са в приповдигнато настроение, след като през седмицата победиха градския съперник Дженоа с 3:2 в спиращо дъха дерби.

"Бианконерите" ще трябва да се справят и без Клаудио Маркизио и Марио Манджукич. Италианският национал е наказан заради натрупани жълти картони, докато голаджията е контузен. Очаква се Макс Алегри да заложи до Пауло Дибала на Симоне Дзадза, чиято статистика показва, че вкарва голове на всеки 67 минути!

Намиращият се в отчайваща форма Алваро Мората пък ще остане на резервната скамейка. Аут за Юве е и Андреа Бардзали, като мястото му ще бъде заето от Мартин Касерес или младия Даниеле Ругани.

Домакините ще разчитат на голмайстора си Едер, мотора си Роберто Сориано, както и на възкръсналият Антонио Касано, който се отличи с три асистенции срещу Дженоа.

През миналия сезон Юве спечели с 1:0 на стадион "Луиджис Ферарис", с което напрактика си осигури четвъртата поредна титла. В Торино обаче двата отбора направиха 1:1, а последният успех на "мореплавателите" датира от 18 май 2013 година, когато се наложиха с 3:2 у дома. Като цяло Самп е един от най-неудобните противници за "старата госпожа" и ние ще потърсим изненадата довечера.

Прогноза: Сампдория – Ювентус 1:1

Not a bad way to get the season and your Bianconero career up and running!Relive these #SampJuve highlights from 2013.

Публикувахте от Juventus в 9 януари 2016 г.

Back-to-back away games at an important stage of our campaign. Watch Allegri preview the first of these, tomorrow's trip to face Sampdoria, with the media in Vinovo.

Публикувахте от Juventus в 9 януари 2016 г.