Спартак Варна - Левски, среща от 1/16-финалите на турнира за Купата на България, стадион "Спартак", Варна. 16:00 часа.

Групата на Левски за мача: 

Пламен Илиев, Кристиян Наумовски, Мики Орачев, Борислав Стойчев, Мигел Бедоя, Наджиб Аммари, Роман Прохазка, Валери Домовчийски, Антонио Аниете, Радослав Цонев, Пламен Димов, Пламен Крумов, Стефан Велев, Владислав Мисяк, Божидар Краев, Антон Огнянов, Мирослав Иванов, Галин Ташев

Вероятен състав: 

Илиев, Орачев, Стойчев, П. Димов, Крумов, Велев, Р. Цонев, Амари, Аниете, Прохазка, Домовчийски

Прогноза на Gol.bg:
Днес Левски стартира участието си в турнира за Купата на България в мач срещу Спартак Варна, който ще се играе в морския град. "Сините" са най-титулуваният български отбор в турнира със своите 25 трофея и ще се опитат да добавят още едно отличие към витрината си.

Това обаче ще стане трудно, защото конкуренцията ще бъде много тежка. В този мач обаче едва ли гостите ще трябва да имат проблеми срещу закъсалия много здраво финансово тим на Спартак.

Варненци нямат дори една спечелена точка за първите седем кръга в "Б" група и съществуването на отбора за в бъдеще е поставено на карта.

Мениджърът на "Сините" Георги Иванов от своя страна даде почивка на някои от своите играчи и включи в групата няколко от младоците, които бяха основна част от тима през изминалия сезон.

Гаджев, Минев, Педро и Сърмов получиха заслужена почивка, а Белаид е наказан за днешната среща и няма да вземе участие в нея. Възстановилият се от контузия Миро Иванов обаче попадна в групата.

Левски започна да си връща увереността, след като натрупа три поредни победи на сметката си в последните три шампионатни мача.

Нашата прогноза за този мач е успех за гостите с четири гола.

Резултат: Спартак Варна - Левски 0:4