Лече – Ювентус, мач от 9-ия кръг на Серия "А", "Стадио Виа дел Маре", начало: 16.00 часа наше време

Вероятни състави:

Лече: Габриел, Калдерони, Росетини, Лусиони, Рисполи, Майер, Тахцидис, Петричоне, Манкосу, Фалко, Бабакар
Контузен: Имбула

Ювентус: Счесни, Куадрадо, Бонучи, Де Лихт, Сандро, Матюиди, Пянич, Бентанкур, Бернардески, Дибала, Игуаин
Контузени: Киелини, Рамзи, Пяца, Коста

Прогноза на Gol.bg:

Най-слабият домакин от началото на сезона в Италия – Лече, приема хегемона Ювентус. Новакът в елита все още не е спечелил нито една точка на "Стадио Виа дел Маре", след като загуби от Верона (0:1), Наполи (1:4) и Рома (0:1). От своя страна, шампионите се представят много добре от старта на кампанията им, макар че четири от седемте им победи в Серия "А" са с резултат 2:1.

Вижте класирането в калчото

В последния кръг Лече измъкна 2:2 от Милан на "Сан Сиро" и сега ще се опита да спре втори именит съперник. Единственият гол на отбора у дома обаче е от дузпа, което е притеснителна статистика преди мач с Юве. "Бианконерите" пък се намират в серия от седем поредни победи във всички турнири, а три от последните им четири гостувания в първенството бяха спечелени с един гол разлика.

За последно двата отбора се изправиха един срещу друг на този стадион през 2011 г. и гостите спечелиха с 1:0 с гол на Алесандро Матри в 27-ата минута. От началото на века Ювентус играе успешно на "Стадио Виа дел Маре" и има шест успеха, една загуба и две равенства при голова разлика 15:6.

Нашата прогноза е, че шампионите ще вземат своето в днешния следобед.

Прогноза: Лече – Ювентус 0:2 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FJuventus%2Fvideos%2F2139031306399986%2F&show_text=0&width=476" width="476" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>