Манчестър Юнайтед - Астън Вила, двубой от 32-ия кръг на Висшата, стадион "Олд Трафорд", 14:45 часа българско време.

Групата на Ман Юнайтед за мача:

Вратари: Де Хеа, Линдегард

Защитници: Рафаел, Евра, Фърдинанд, Джоунс, Бютнер, Евънс, Смолинг, Видич

Полузащитници: Гигс, Карик, Йънг, Клевърли, Флетчър, Валенсия, Кагава, Фелаини, Янузай, Нани, Мата

Нападатели: Руни, Уелбек, Ернандес

Контузени: Ван Перси
Наказани: Няма

Прогноза на Gol.bg:
Добрите впечатления от представянето на Манчестър Юнайтед през последните няколко дни се изпариха тотално, след като отборът загуби по категоричен начин градското дерби срещу Манчестър Сити с разгромното 0:3.

Все пак добрата новина в състава на "Червените дяволи" е, че Дейвид Мойс ще може да разчита отново на Неманя Видич, който бе наказан, както и на Джони Евънс и Крис Смолинг.

Последните двама страдаха от контузии, но се завърнаха в групата на тима.

Единственият футболист, който е с контузия и е извън състава, е Робин ван Перси, докато в състава на Вила аут заради травми са Шарл Нзогбия, Жорес Окоре, Либор Козак и Крис Хърд.

Недоволните фенове на Юнайтед планират да изразят своето недоволство срещу Дейвид Мойс в днешния мач, така че за да може да облекчи малко напрежението върху себе си шотландецът трябва да изведе тима до победа на всяка цена днес.

Юнайтед не спира да се дъни и дъни през този сезон, като тимът доста шокиращо е на път да изпусне участие в Шампионската лига през следващия сезон.

Трябва да стане някакво чудо, за да може отборът да се вмъкне в топ 4, но по-скоро шансовете за пробив там вече са илюзорни.

Все пак добрата новина е, че Юнайтед е в страхотна серия срещу бирмингамци и отборът е успял да спечели 5 от 5 в последните си мачове с този тим.

Вила е в добра форма за средняк и отборът има 2 победи, 1 реми и 2 загуби за последните си 5 мача от всички турнири, докато Юнайтед е постигнал 3 победи и 2 загуби за същия брой срещи. Нашата прогноза е успех с 3:1 за домакините.

Резултат: Манчестър Юнайтед - Астън Вила 3:1