Борнемут - Манчестър Сити, среща от 32-рия кръг на английската Висша лига. Стадион "Виталити Стейдиъм", 17:00 часа българско време


Вероятни състави:

Борнемут: Боруц, Даниелс, Кок, Франсис, Смит, Градел, Шурман, Гослинг, Ричи, Афобе, Кинг

Манчестър Сити: Кабалеро, Саня, Мангала, Отаменди, Клиши, Фернандо, Фернандиньо, Туре, Силва, Навас, Агуеро

 

Прогнозата на Gol.bg


Манчестър Сити гостува на негостоприемния стадион "Виталити Стейдиъм" за среща с коравия отбор на Борнемут. Мачът е от изключително важно значение за "гражданите", които нямат право на грешка до края на надпреварата. Юнайтед и Уест Хям дишат във врата на "небесно синитие" и при евентуален провал биха ги изместили от четвъртото място.

За домакините възстановен от травмата си е Калъм Уилсън, но едва ли ще играе в двубоя. Единственият трайно контузен играч за "черешките" остава Тайрън Мингс. Станислас и Артър са под въпрос, но Джош Кинг е напълно възстановен от травмата си в прасеца и Еди Хоу ще може да разчита на него.

Най-после тройката контузени играчи на Сити поднови тренировки. Фабиан Делф, Кевин де Бройне и Самир Насри са в групата за мача, но все пак едва ли ще вземат участие предвид дългото отсъствие от терените. Със сигурност в мача няма да играят Джо Харт, Рахим Стърлинг и Венсан Компани, а Николас Отаменди е под въпрос.

Борнемут практикува изключително приятен за наблюдаване футбол. Момчетата на Еди Хоу спазват указанията си и създават доста проблеми на отборите срещу които играят. Манчестър Сити е изявен фаворит в двубоя, но нашата прогноза е за равенство.

 

Резултат: Борнемут - Манчестър Сити 1:1