Серхио Агуеро е пътувал с Манчестър Сити и може да се завърне в игра утре срещу Брайтън в полуфинала за ФА Къп, разкри Пеп Гуардиола. 

Нападателят пропусна победата над Кардиф заради лека травма, но сега може да подсили Гражданите за важния сблъсък на „Уембли“. 

„Той е почти готов. Пътува с отбора“ сподели Гуардиола, който може да използва Бенжамен Менди като ляв защитник при контузията на Олександър Зинченко. 

„Сега сме в решаващата част от сезона и всеки трябва да бъде готов да помогне. Разбира се неговата наличност е бонус за нас. Той тренира вече десетина дни без проблем“ разкри наставникът на Сити, чийто тим преследва безпрецедентните 4 трофея. 

„Когато през сезона имаш възможност да печелиш отличия, това те прави по-добър клуб и по-добра организация, така че това е целта. В последното десетилетие наистина постигнахме много успехи и е хубаво, че продължаваме да се борим за нови трофеи. Все пак ще видим докъде ще стигнем, но преживяването на „Уембли“ ще е наистина отлично и дано да можем да спечелим купата отново“ каза още Пеп.