Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс вярва, че неговият тим може да спечели Шампионската лига, макар на хартия да не е сред големите фаворити.

"Червените дяволи" изживяват един от най-трудните си сезони в последните десетилетия, но Мойс не губи надежда в триумфа през месец май.

Той се "обляга" на "чудото от Истанбул", когато преди девет години Ливърпул покори европейския връх за пети път, след като почти никой не слагаше "мърсисайдци" в сметките през кампанията.

"Не винаги най-добрите отбори достигат до финала в Шампионската лига. Триумфът на Ливърпул от 2005 година ни дава надежда. Във всяка една елиминационна надпревара имаш шанс за успех", каза Мойс, цитиран от вестник "Мирър".

"Още преди началото на надпреварата знаех, че ще е трудно. Байерн Мюнхен, Барселона, Реал Мадрид и ПСЖ са топ-клубове."

"Във футбола всичко е възможно. Има мачове, в които даден отбор удържа, удържа и някак си успява да отбележи попадение."

"Времето в Дубай ни даде възможността да бъдем заедно в продължение на няколко дни. Нямахме нужда от кой знае колко много тренировки. Но това бе навярно първият път, в който имах шанса да бъда толкова близо до футболистите."

"Тренирахме всеки ден, насладихме се на добро време и играхме голф. Получих възможност да изкарам известно време близо до играчите ми."