Нападателят на Уотфорд Одион Игало признава, че трудно би отхвърлил възможност да носи екипа на Манчестър Юнайтед, ако получи такъв шанс. 

Нигериецът се представя страхотно през сезона, като има 14 гола във Висшата лига, а общо попаденията му за календарната 2015 да 30, което го прави най-резултатния играч във всички дивизии на Острова. 

Това естествено води до спекулации за бъдещето на 26-годишния футболист и  въпреки че от клуба твърдят, че нямат намерение да го продават, самият той твърди, че трудно би устоял на изкушението да премине на „Олд Трафорд”. 

„Има спекулации за Италия и Испания, тъй като съм играл там, но сега желанието ми е да бъда в Англия. Не мисля, че ще сменя отбора през януари, но ако Юнайтед ме поиска едва ли ще мога да кажа „не” заяви Игало. 

„Те бяха моя отбор, докато растях и страшно много обичах да гледам Анди Коул и Дуайт Йорк. Те бяха мои идоли и да играя за Юнайтед винаги е било мечта за мен” добави нападателят, който през септември подписа договор с Уотфорд до лятото на 2020-а.