Галерия

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Маруан Фелайни не спира да се забърква в сексуални скандали. Този път 26-годишна жена, пожелала анонимност, разкри пред вестник "Мирър" за страстта на белгиеца.

"Аз съм фенка на Манчестър Юнайтед. Бях в компанията на други фенове, когато Фелайни започна да ми изпраща съобщения с предложение за секс", разкрива привърженичката.

"С него се запознахме през месец май. Всичко започна от снимка на отбора, която публикувах в Инстаграм. В първия момент не вярвах, че е той."

"За да докаже, че не е някой друг, Фелайни започна да праща снимки от колата си, от дома си и от други места. След известно време снимките станаха доста интимни. И искаше да правя същото. Казваше, че много ме желае и искаше да му отида на гости. Но аз не съм такава."

"През лятото той ми пращаше снимки на половия си орган от Испания, Мароко, Япония. Имам снимки на неговия член, изпратени от различни държави", добавя фенката.

Интересното е, че този месец и спряганата за любителка на футболисти от Висшата лига Еглантин Агилар разказа за сексуалните желания на Фелайни.

"Тръгнах за Европа от Америка, защото много харесах Маруан, а той ме уверяваше, че иска нещо специално. Преместих се в Англия, но само след няколко дни той започна да ме игнорира. Не се виждахме много, но ми пращаше снимки на пениса си. Казах му, че не съм дошла само заради секса и че искам нещо сериозно, но той каза, че не търси това", сподели Еглантин Агилар (на снимките).