Пол Погба се оказва сериозен талисман за Манчестър Юнайтед, тъй като с него в състава Червените дяволи са вече в 35 поредни срещи без загуба във Висшата лига. 

Снощи французинът отново бе страхотен при 3:0 срещу Стоук, като се отчете с 2 асистенции и се намира може би в най-добрия си период, откакто пристигна в отбора. 

През този сезон той не игра при загубите от градския съперник Манчестър Сити, Хъдърсфийлд и Челси и Юнайтед определено усети липсата му. 

Предишният път, когато Погба бе в състава и Червените дяволи загубиха, бе на 23 октомври 2016-а, когато тимът падна с 0:4 от Челси. След това обаче, започна страхотна серия, която вече достигна 35 мача, в които победите са 22, а равенствата 13. 

След него в класацията са няколко играчи на Ман Сити, начело с Габриел Жезус и Давид Силва, които имат съответно с 28 и 25 срещи без поражение в елита, като тяхната поредица също може да се увеличи, тъй като те пропуснаха поражението от Ливърпул. Яя Туре е с 20 подобни двубоя, а Венсан Компани с 16. 

С двата си голови паса Погба вече се изравни с Кевин де Бройне и Лерой Сане при най-добрите подавачи, като тримата имат по 9. Давид Силва пък е с 8.