Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба вярва, че отношението към него е много по-различно от това към останалите полузащитници във Висшата лига. Според французина критиките към него са прекалено много, но това само го мотивира да работи още по-усърдно.

"Смешно е, защото хората не ми дават оценка за работата, която върша като полузащитник, а по головете и асистенциите ми", каза Погба пред "Скай Спортс".

"Може да направя невероятен мач, но ако не съм вкарал гол или не съм подал асистенция, хората ще кажат, че не съм направил нищо особено. Но ако някой друг се представи по този начин, ще бъде невероятен и ще бъде избран за "Играч на мача", добави Погба, който има 5 гола и 10 асистенции в 23 мача във Висшата лига през сезона.

"Мисля, че хората ме третират по различен начин, но нямам проблем с това. Така имам мотивацията да се подобрявам всяка седмица и да си поставям нови предизвикателства. Ще се опитам да вкарвам повече и да правя повече асистенции, но и да върша работата си в полузащита", каза още Погба.

В неделя Манчестър Юнайтед приема Арсенал на "Олд Трафорд".