Жозе Моуриньо обяви, че Манчестър Юнайтед все още не е отбор след второто поредно равенство отвъд Океана – 0:0 със Сан Хосе Ърткуейкс. 

Португалецът обаче в типичния си стил определи двубоя, като поредната тренировка и не отдаде никакво значение на резултата, макар че не бе особено доволен от развръзката. 

„Все още не сме отбор. Засега сме група играчи от различни тимове. Някои от момчетата са от първия състав, но ще бъдат преотстъпени, други са от младежкия. Нямаше как да играем по-добре и това бе просто поредната тренировка“ заяви Жозе. 

Разликата с  двубоя с Клуб Америка бе, че Алексис Санчес бе на линия за Червените дяволи и стартира, след като заради проблеми с визата се присъедини по-късно към тима. 

„Това бе добре за Алексис. Той се нуждаеше от подобен мач и направи добро усилие, най-вече във физическо отношение, което му е нужно сега. Доволен съм от представянето на Андреас Перейра“ добави Жозе. 

Лошата новина за Юнайтед бе контузията на Луис Антонио Валенсия, който напусна след само 7 минути заради проблеми с прасеца. Следващият мач на Юнайтед е срещу Реал Мадрид в сряда срещу четвъртък през нощта.