Голаджията на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку защити своя наставник Жозе Моуриньо от публичните критики за поведението му по време на последните пресконференции и обяви, че това се дължи на манталитета му на победител. Белгиецът разкри също, че "зад кулисите" неговият наставник е страхотен човек.
 

Както е известно, Специалния си позволи да разкритикува публично както редица от своите играчи, така и ръководството заради цялостните трансферни планове на тима, които в крайна сметка са се провалили.

"Извън терена той е страхотен човек. Хората обаче трябва да разберат, че ние трябва да печелим мачове и според мен начинът му на държание е заради манталитета на победител, който има", обяви Лукаку пред "Скай Спортс".

"Когато губиш, тогава се ядосваш или разстройваш. При него това важи с пълна сила. Той полудява при загуби, както всеки друг човек, и е нормално да има малко по-остър език". 

Лукаку акостира на "Олд Трафорд" преди година и вкара 27 гола в 51 мача по време на дебютния си сезон за "червените дяволи".