Защитникът на Манчестър Юнайтед Люк Шоу бе на Седмото небе, след като снощи отбеляза втория гол при победата над Лестър с 2:1 на старта на Висшата лига. 

Футболистът, който преодоля големи трудности на „Олд Трафорд“ и на няколко пъти се говореше, че ще напусне, се надява, че това е началото на поредица от силни представяния за него. 

„Много съм щастлив от първия си гол. Няма значение, как е отбелязан. Това е най-хубавото чувство, което съм изпитвал и се надявам, че ще преживея още такива моменти“ заяви Шоу, който в ситуацията почти загуби топката, но все пак успя да стреля покрай Каспер Шмайхел. 

„Именно за такива моменти идваш в тези отбори и на тези стадиони. Работих много преди началото на сезона и се чувствам във форма. Бях разочарован от предишните си представяния, тъй като смятах, че мога да се справя по-добре. Сега просто искам да продължа да играя и да впечатлявам мениджъра“ добави той. 

„Целта е да съм един от най-добрите леви защитници в света. Със страхотен треньор и съотборници имам добра основа, за да го постигна. Желанието ми е да съм част от националния отбор  на Англия“ каза още Шоу.