Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба направи ново изказване, което едва ли ще се хареса на Жозе Моуриньо и с което пак разпали спекулациите за бъдещето си. 

Както е известно се говори сериозно, че французинът е в конфликт с наставника на Червените дяволи и е искал да напусне преди началото на сезона, като много сериозен интерес към него имаше от Барселона, но и Ювентус също следеше ситуацията. 

Сега пред „Скай“ в Германия, където Франция среща домакините в двубой от новата Лига на Нациите, Погба отново реши да стане център на внимание, отказвайки да потвърди, че ще остане дълго време на „Олд Трафорд“. 

„В момента бъдещето ми е свързано с Манчестър Юнайтед. Имам договор и съм част от този отбор, но никой не знае какво ще стане в близко бъдеще“ заяви халфът, чийто отношения с Моуриньо определено са доста обтегнати. 

В началото на сезона футболистът ядоса наставника като каза, че ще бъде глобен, ако изрази истинските си мисли, след като бе запитан дали се чувство добре в Юнайтед. Португалецът го критикува публично, а сега Погба бе доста лаконичен попитан, какви са отношенията между двамата. 

„Те са като между треньор и играч. Мога обаче да ви уверя едно: Винаги ще давам 100% от себе си, независимо кой е треньор. Просто се раздавам напълно. Не мога да коментирам нищо повече“ сподели той.