Ромелу Лукаку защити провокативния стил на управление на Жозе Моуриньо, заявявайки, че португалецът заслужават уважение. Той смята, че откровението на Специалния е похвално.

"Хората трябва да оценят, че поне има хора, които са истински в този свят като Моуриньо, защото повечето мениджъри в лигата, когато не са щастливи, се опитват да намерят начин да изглеждат щастливи

Трябва да уважавате, че той иска да запази личността си и да не се срамува от конфронтацията. Жозе иска да се подобрим, той е нормален човек ... той е страхотен с всички", каза Лукаку пред Би Би Си.

Лукаку заяви, че играчите трябва да си взимат поука от критиката и да отговорят с по-добри резултати.

"Понякога футболистите стават меки. Не се чувствам под натиск, защото знам кой съм аз - аз съм труден човек, но това не идва от футбола, а идва от моя произход.

Моята връзка с Моуриньо е готина и ме кара да се смея, той кара играчите да се смеят, той е истинско семейство, той се бори за нас, той е истински", завърши Лукаку.

Манчестър Юнайтед, който е на 10-о място с шест точки от четири мача, ще опита да сложи край на перфектния старт на Уотфорд в кампанията. Двата тима се срещат на "Викаридж Роуд" в събота.