Жозе Моуриньо призова играчите си да черпят вдъхновение от Роджър Федерер, когато довечера се изправят срещу Йънг Бойс в Шампионската лига. 

Двубоят в Берн ще се проведе на изкуствено покритие, което обаче не трябва да служат за оправдание на Манчестър Юнайтед, а футболистите да се нагодят към различната настилка, както прави легендата на тениса. 

„Не искам да използвам това още преди мача за оправдание, ако не играем добре. Всеки знае, че ще бъде различно. Каквото имах да казвам го казах на срещата на УЕФА в Женева”. 

„За пример ще дам, че сме в Швейцария, родината на един от най-великите тенисисти. Сигурен съм, че той също понякога не е бил доволен от дадена настилка, но въпреки това трябва да играе и да печели. Всеки знае кое е любимото му покритие, но той е побеждавал и на тези, които не му допадат чак толкова, така че ние трябва да направим същото” заяви Моуриньо. 

Антонио Валенсия ще пропусне сблъсъка, за да не се получи проблем с коляното му заради настилката. Люк Шоу обаче е на линия, след като се възстанови от мозъчното сътресение от мача на Англия.