Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън направи първото си посещение на стадион "Олд Трафорд", откакто в началото на май претърпя спешна операция заради мозъчен кръвоизлив.

76-годишният шотландец беше изписан от болницата през юни. Месец по-късно в първата си публична проява след операцията той обяви, че планира да гледа мачове на любимия си отбор през този сезон.

"Малко съм нервен, защото последният мач, на който бях, беше срещу Арсенал през април. Мина доста време, но е страхотно да се завърна и се надявам днес да спечелим", каза Фъргюсън пред клубната телевизия преди двубоя на "червените дяволи" срещу новака Уулвърхемптън.

Мачът започва в 17.00 часа, а четвърт час по рано клубът е организирал кратка церемония Фъргюсън по случай завръщането на Фъргюсън.

"Няма как да не бъде емоционално. Особено когато заема мястото си в ложата. Ще съм доволен (когато вълнението премине) и мачът започне, за да мога да му се насладя", допълни мениджърът, цитиран от "Дневник".

ГАЛЕРИЯ със снимки от завръщането на Фърги вижте ТУК!

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbtsport%2Fvideos%2F334607560431416%2F&show_text=0&width=476" width="476" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>