Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо направи пореден силен коментар. 

Специалния разкри, че е усещал пропуска на Фил Джоунс от бялата точка в снощния мач с Дарби Каунти, загубен сензационно с дузпи от "червените дяволи" насред стадион "Олд Трафорд".

"Единият отбор дойде да изиграе мача на живота си, а другият беше прекалено отпуснат. Не мога да говоря за различно отношение от моя гледна точка, защото при мен то винаги е едно и също", заяви португалецът.

"Противникът си вярваше, защото играта му се получаваше. Ние трябваше да решим мача, но не го сторихме. В началото на второто полувреме не бяхме доминиращи и реагирахме чак след изравняването, което не ми харесва."

"Предпочитам да сме активни по всяко време. След червеният картон стана трудно. С човек по-малко имаше реакция на гордост от група играчи, които не искаха да загубят."

"След това стигнахме до дузпите и там някой трябваше да изпусне. Когато видях, че нещата отиват към шест, седма дузпа... Бях наясно, че ще имаме проблеми с Джоунс, с Ерик... Знаехме, че пак ще бъде поставени на тясно."

"Мислите, че критикувам? Не, това не е критика, аз съм част от отбора. Искате ли да ви направя анализ или да си тръгна? Искате да ви кажа, че сме изиграли феноменален мач? Истината е, че съперникът заигра по-добре след почивката и ние не отговорихме на техния интензитет", завърши Жозе.