Люк Шоу защити мениджъра Жозе Моуриньо и заяви, че играчите на Манчестър Юнайтед са виновни за трагичната игра при загубата от Уест Хям. 

Футболистът определи представянето в събота като „ужасяващо“, но според него основната отговорност носят футболистите, които не са били на необходимото ниво. 

„Истината е, че представянето ни бе ужасяващо. Не изглеждахме като отбор, който може да победи Уест Хям. Бяхме трагични както в индивидуално отношение, така и като отбор. Наистина е трудно да си обясним защо се получи така и се извиняваме на феновете. Не може да играем така при положение, че имаме такъв талант“ заяви бранителят. 

„На почивката мениджърът ни каза остри думи, от които обаче се нуждаехме. За съжаление нищо не се промени особено. Беше много лош ден. Трябва обаче ние играчите да се погледнем в огледалото, защото ние сме тези, които сме на терена. Мениджърът не играе, нали? Неговата работа е да формира състав, който смята, че ще спечели и ние имахме много силен отбор. Нямаме никакви оправдания. Просто не бяхме достатъчно добри“ каза още Шоу.