Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович настоящ такъв на ЛА Галакси сподели, че мениджърът Жозе Моуриньо е правилният човек за "червените дяволи". 

"Той има уменията да спечели Висшата лига. Моуриньо е правилният мениджър за клуба. Но треньорът е точно толкова добър, колкото неговия отбор, така че той не може да направи чудеса с отбор, който не е достатъчно добър. 

Чувствам, че този отбор е добър - той прогресира, подобрява се. Това е третата година на Моуриньо, играчите знаят повече за това как той иска да играят, така че вярвам, че се подобряват.  

Какво прави Моуриньо специален? На първо място, той е победител - има този манталитет. Той прави всичко за победата. Той познава играта, разчита играта добре. Той манипулира, не играта, а умовете на играчите си. 

Спомням си когато той за първи път пристигна в Интер, той накара всички да дадат 200% - но не за отбора, а за него. Това го прави много специален, защото когато се появи на голямата сцена той беше различен. Той не беше класическия треньор. 

Спомням си подобна ситуация при Капело. Той беше твърд, дисциплина, уважение. Моуриньо доведе нещо друго - характер.Той имаше друг характер, изразяваше се различно", каза Ибрахимович.