Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо бе на скаутска мисия снощи, след като изгледа от трибуните победата на Сърбия над Черна Гора с 2:0 в Лигата на нациите. 

В Англия са убедени, че основната му цел е била да види представянето на Сергей Милинкович-Савич, за когото се облизват доста от европейските грандове. 

В компанията на легендата Предраг Миятович и нахлупил до очите бейзболна шапка, Моуриньо видя силно представяне от футболиста на Лацио, който се отчете с асистенция за втория гол на Александър Митрович. 

Интерес към Милинкович-Савич има и от Реал Мадрид, но това не му попречи само преди дни да поднови договора си с Лацио. Вчера той влезе от пейката, но влиянието му веднага се усети, като подаде за второто попадение на Митрович. 

Вестник „Сън“ твърди още, че Специалния е използвал възможността да види на какво е способен и 20-годишния централен защитник на Фиорентина Никола Миленкович. 

Както е известно португалският специалист е под сериозно напрежение на „Олд Трафорд“, но това не му пречи да планира и селекцията на Червените дяволи за бъдещето.