Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо остана адски разочарован след домакинската загуба с 0:1 от Ювентус, но въпреки това призна класата на торинци и отбеляза, че "бианконерите" вече са отбор от друго ниво. 

"Срещу нас имаше един отбор с наистина изключително качество в състава. Понякога хората ще ги погледнат и ще кажат, че имат само Роналдо и Дибала, но вижте какви други впечатляващи футболисти имат в състава. Киелини и Бонучи са наистина топ защитници и футболисти. За нашите атакуващи футболисти нещата не се получиха за мое огромно съжаление и в крайна сметка трябва да приемем тази загуба", обяви Жозе на пресконференцията след срещата.

"Всички момчета обаче се опитаха да дадат всичко от себе си до края. Бяхме психически готови, така че няма как да не съм доволен от тяхното старание. Това бе наистина труден мач за нас. Мислех, че можем да вземем нещо от него, но в крайна сметка това се оказа невъзможно и загубихме".

"Не сме се респектирали твърде много от противника, бъдете сигурни. Но Ювентус е тим от съвсем различно ниво в момента. Трябва да си го кажем честно. Те имат качество, стабилност, опит, както и ноу-хау. Всичко това им позволява да играят добре и да печелят. Освен това са един от основните претенденти за спечелването на турнира".