Отборите на Арсенал и Тотнъм са готови да привлекат централния бранител на Манчестър Юнайтед Ерик Байи, който изглежда ненужен в селекцията на Жозе Моуриньо, твърди "Дейли Рекърд". Двата клуба от Северен Лондон са били отправили запитване за 24-годишния национал на Кот д'Ивоар още през лятото, но тогава са получили отказ от манчестърци.

Сега обаче ситуацията с Байи е по-различна, като бранителят има записани само 5 мача във Висшата лига от началото на сезона и е резерва за сметка на Крис Смолинг и Виктор Линдельоф. Освен това Моуриньо иска да подсили отбраната си с бранителя на Наполи Калиду Кулибали, което със сигурност ще накара клуба да се раздели с бившия играч на Виляреал.

В Тотнъм вече търсят заместник на белгиеца Тоби Алдервейрелд, който се очаква да напусне клуба след края на сезона като свободен агент, докато в Арсенал все още търсят оптималната двойки централни защитници заради колебливото представяне на Шкодран Мустафи и серията от травми на новопривлечения Сократис Папастатопулос.