Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се вълнува много преди завръщането си на "Олд Трафорд". Той ще се завърне на любимия си стадион за домакинството на Хъдърсфийлд в среща от "Боксинг Дей". 

Норвежкият специалист, който е клубна легенда, дебютира фамозно за тима и отборът разби Кардиф с 5:1 при визитата си в Уелс, а това бе първи случай в който тимът бележи пет попадения в един мач от времето на Сър Алекс. 

"Разбира се, че ще се опитам да сдържам емоциите си, защото в крайна сметка съм на пейката, за да си върша работата и трябва да бъда напълно фокусиран върху случващото се на терена", обяви той пред "Скай Спортс".

"Феновете на Юнайтед са най-добрите в света!", каза той по адрес на привържениците, които одобриха назначаването на своя любимец, макар и в момента само до края на сезона, и го подкрепиха с банер по време на мача с Кардиф.

"Разбира се, че съм част от историята на този клуб, но да видя един подобен банер е нещо специално за мен. Радвам се, че получавам нужната подкрепа. Надявам се в следващите пет месеца да свърша достатъчно добра работа за отбора, за да продължават феновете да скандират името ми". 

"Знам, че ще има и критики. На Гари Невил в момента му плащат да си казва мнението, все пак е футболен анализатор. Разбира се, че трябва да го направи. Стояхме един до друг в продължение на 11 години в една съблекалня с него". 

"Когато водиш даден отбор е нормално да има и позитиви, и критики. Не се различавам от останалите мениджъри. Това са нормални неща за тази работа. Работата ми е да накарам играчите ми да се забавляват и се надявам да го направят и срещу Хъдърсфийлд".