Манчестър Юнайтед - Борнемут, отложена среща от последния 38-и кръг на английската Висша лига, стадион "Олд Трафорд", 22:00 часа българско време.

Вероятни състави на двата тима:

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Смолинг, Блинд, Рохо, Валенсия, Шнейдерлин, Карик, Лингард, Руни, Марсиал, Рашфорд

Борнемут: Боруц, Елпайк,Кук, Франсис, Даниелс, Артър, Сърман, Станислас, Градел, Уилсън, Кинг 

Прогноза на Gol.bg:

 

Манчестър Юнайтед все още има теоретични шансове за топ 4, но това ще стане само при победа днес с 19 гола разлика, което е само в сферата на фантастиката. Двубоят трябваше да се играе в неделя, но срещата бе отложена, заради съмнения за бомба на стадион "Олд Трафорд".

За гостите мачът е без значение, тъй като те са постигнали целта си и са се спасили от изпадане.

И двата тима имат доста кадрови проблеми, като за Юнайтед аут са контузените Кийн, Шоу, Швайнщайгер, Янузай и Дармиан, както и Фелаини, който е наказан.

Гостуващият тим пък ще бъде без Дистен, Смит, Мингс и Ранти, които са с травми.

Домакините се намират в добра форма и са постигнали 3 победа в последните си 5 мача от всички турнири, но в последната си среща загубиха драматично срещу Уест Хям.

Гостите пък са с 3 загуби в последните си 5 мача.

Последната среща между двата тима завърши с изненадваща победа от 2:1 за Борнемут, но този път Юнайтед може да си го върне на своя далеч по-скромен противник.

Проблемът за домакините е, че техният противник играе стабилно като гост и е загубил само 3 от последните си 12 визити във Висшата лига.

Въпреки това нашата прогноза за този мач е успех с 2:0 за Юнайтед.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Борнемут 2:0