Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че времената във футбола са се променили и младите играчи в момента са доста по-различни заради всички социални медии, които са тотален хит сред тях.

Младият специалист стартира шеметно начело на тима, след като замени Жозе Моуриньо, и постигна няколко поредни победи на сметката си, а пред тима предстои поредното предизвикателство - мач с Брайтън.

"Мисля, че в днешно време трябва да се отнасяш с играчите по различен начин. Времената се променят", обяви той в интервю пред beIN Sports.

"Аз съм достастъчно възрастен, за да работя с по-опитни футболисти и с по-опитни мениджъри, така че съм наясно за какво става на въпрос. В същото време съм и достатъчно млад, за да разбирам съвременните играчи. Все пак и аз имам деца и работя с тях вкъщи. Ерата е различна и знам за какво става на въпрос".

"Всичко е различно с тези социални мрежи като Фейсбук, Туитър и Инстаграм, които са ежедневие. Това е просто реалността в която живеем и трябва да приемем това нещо. Ако тези млади играчи искат да са в отбора и да помогнат на тима, то тогава те заслужават да са тук. Ако не искат, то тогава те не заслужават".