Възроденият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Погба би преминал само в два клуба, ако един ден напусне стадион "Олд Трафорд". Според брат му Флорентен става дума за испанските гиганти Барселона и Реал Мадрид.

През последните месеци постоянно се спекулира за бъдещето на 25-годишния световен шампион, за когото се твърдеше, че е готов да се върне в Ювентус. 

Уволнението на Жозе Моуриньо обаче буквално развърза Пол, като той не спира да бележи и да прави ключови подавания, постигайки пет гола и четири асистенции в шест мача под ръководството на Оле Гунар Солскяер.

"Напускането на Моуриньо беше ключово. Пол не беше щастлив, това беше ясно на всеки. Сега при Солскяер всичко е по-добро. Брат ми го познава от времето, в което беше част от младежката формация на клуба", заяви Флорентен Погба пред вестник "Ас".

"Ние обичаме тики-така. Когато имам възможност посещавам "Ноу Камп" и гледам мачовете на Барса. Ако Пол напусне Манчестър Юнайтед, пред него ще има само три клуба, в които може да стане по-добър - Манчестър Сити, Реал Мадрид и Барса. А е ясно, че няма да отиде в Сити. Затова има две опции - Барса или Реал."

"Той можеше да премине в Барса, докато беше футболист на Ювентус, но беше решен да се върне в Манчестър Юнайтед, където нещата не се получиха добре за него в първия му период там. Имаше опция и за Реал, докато Зидан беше там, но той избра Юнайтед", добави братът на Пол Погба.