Антони Марсиал зарадва феновете на Манчестър Юнайтед като подписа нов договор с клуба до лятото на 2024-а година. 

Сагата около бъдещето на французина продължи дълго, но след раздялата с Жозе Моуриньо той обвърза бъдещето си с Червените дяволи. Смята се, че нападателят ще получава заплата от по 250 000 паунда на седмица. 

През есента Юнайтед използва правото си да активира опцията в предишния договор на Марсиал и да го задържи до 2020-а, а сега удължението е за още 4 сезона. 

„Наслаждавам се на времето си в този клуб. Още от първия ден усетих, че съм част от семейството на Манчестър Юнайтед, феновете са невероятни в любовта си и продължават да ме изумяват с тяхната подкрепа. Благодарен съм на Оле и щаба за тяхната вяра в мен. Този клуб е свикнал да печели трофеи и съм сигурен, че следващото отличие не е далеч“ заяви Марсиал. 

Още от идването на Солскяер той постави Марсиал в титулярния състав и той му се отплати с добра игра. „Антъни е един от тези талантливи играчи, с които всеки треньор би искал да работи. Бъдещето за него изглежда светло и мога да кажа, че това е перфектният клуб за него и развитието му“ заяви наставникът.