Антони Марсиал вярва, че предстоят славни дни за Манчестър Юнайтед и очаква титли, след като поднови договора си с клуба за още 5 години. 

Нападателят не спести похвалите си и за своя сънародник Пол Погба, който разцъфна след идването на Оле Гунар Солскяер и смята, че полузащитникът ще изведе клуба до „велики неща“. 

„Всички знаем качествата, които Пол има. Сега той има свободата да играе и вече виждаме истинския Погба, така че се надявам това да продължи. Той е лидер и понякога в съблекалнята говори повече, отколкото на терена. Без съмнение обаче, е лидер и вярвам, че ще ни поведе към велики неща“ заяви Марсиал пред „Скай Спортс“. 

„Изобщо не сме далеч от Топ 4, така че всичко е въпрос да продължаваме да печелим, за да си гарантираме участие в Шампионската лига за следващия сезон. Като футболист за мен е важно да спечеля колкото мога повече отличия, но също така и да продължа да се развивам. Периодът ми тук ме научи на много неща и вярвам, че това ще продължи. Сега наистина играем добре, защото Солскяер умее да извлича най-доброто от всеки. Винаги е позитивен и ни дава свобода на терена“ добави той. 

Утре Марсиал се надява да получи шанс за изява, а Юнайтед да постигне нова победа при гостуването си на Фулъм в мач от поредния кръг във Висшата лига.