Манчестър Юнайтед - Пари Сен Жермен, първи 1/8финал в Шампионската лига, стадион "Олд Трафорд", 22:00 часа, съдия Даниеле Орсато (Ит) 
 
Контузени за Манчестър Юнайтед: Дармиан, Валенсия
Контузени за ПСЖ: Неймар, Кавани, Мюние
 
Прогноза
 
Изобщо не е изненада, че временният мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер смята, че двубоят с ПСЖ от 1/8финалите в Шампионската лига, идва в идеален момент за отбора му.
 
Червените дяволи се намират в страхотен подем след идването на норвежеца, като спечелиха 10 от 11 мача и се изкачиха в Топ 4 във Висшата лига и сега естествено са амбицирани да вземат аванс и срещу парижани.
 
„Уверени сме и вярвам, че можем да победим всеки противник. Работим усърдно и съм много доволен от отношението на момчетата. Сега е времето за големите мачове“ заяви Солскяер, който се счита, че ще остане да води тима и след края на сезона. 

Наставникът няма големи проблеми с липсващи играчи, като единствено Антонио Валенсия и Матео Дармиан са с леки травми. Очаква се в титулярния състав да се завърне Маркъс Рашфорд, който не игра срещу Фулъм в събота. Погба обаче би трябвало да остане в единайсеторката.
 
При Томас Тухел обаче, ситуацията е коренно различна. Освен че загуби Неймар за дълго време, сега германецът няма да може да използва и Еденсон Кавани, който също получи травма. Тома Мюние също ще липсва, което отново означава проблеми за парижани, въпреки че Марко Верати е на линия.
 
При всички положения на „Олд Трафорд“ зрелището ще бъде страхотно, защото въпреки проблемите, ПСЖ все още разполага с Килиан Мбапе, а и защитата на Юнайтед не изглежда сигурно в определени моменти.
 
Френският тим има само един успех в 10 гостувания на английски отбори, докато Червените дяволи не са губили от французи у дома в 14 мача. Сега на крилете на вдъхновението, те също изглеждат способни да постигнат победа, но при всички положения ще трябва да мислят и за защитата си. Без съмнение троен мач, но все пак леко предимство за домакините.
 
Резултат: Манчестър Юнайтед – Пари Сен Жермен      2:1