Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер съвсем логично бе доста разочарован след домакинската загуба с 0:2 от ПСЖ в първата 1/8-финална среща от Шампионската лига, а това бе и първо негово поражение начело на "червените дяволи".

Той призна на пресконференцията след мача, че парижани са били отбор от друго ниво и поясни, че отборът му трябва да се опита да играе доста по-добре в европейските клубни турнири, за да може да се надява на бъдещи успехи. 

"За съжаление днес не бяхме на нивото на противника. Просто си личеше, че ПСЖ е отбор от друго ниво и неслучайно те са един от големите фаворити за триумф в Шампионската лига. Притежават и по-голям опит", обяви специалистът на пресконференцията след мача.

"Намираме се в много труден турнир, но въпреки това няма да се откажем от идеята си да продължим напред. Аз съм реалист и осъзнавам, че след тази домакинска загуба шансовете ни са малки, но ще ги гоним до последно. Ще атакуваме в Париж и ще търсим голове там". 

"Пред нас стои една планина, която трябва да изкачим, но не е невъзможно, ако например имаме аванс от 1:0 на полувремето в реванша. Това е нещото, което реално трябва да търсим във втория мач", каза още Солскяер.

"Трябва да си извадим правилните поуки от този двубой. Мисля си, че ни трябва по-специален опит, за да бъдем печеливши в този турнир, но и това може да се случи", завърши той.