Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Пол Погба призна, че се опитва всячески да помогне на младите играчи на тима с опита си и да им даде правилните насоки за благоприятно развитие на техните кариери на "Олд Трафорд".

Французинът отлично знае какво е да си голобрад младок в тима на Юнайтед, след като премина през този път преди години. В крайна сметка след изключително успешен престой в италианския колос Ювентус той се завърна в тима от Манчестър и в момента е водеща фигура под ръководството на Оле Гунар Солскяер.

"Опитвам се да споделя опита си с по-младите футболисти, защото все пак понатрупах доста мачове през годините, а освен това играх и на финал на Световното първенство, като в крайна сметка го и спечелих", сподели Погба пред "Сън".

"Бях на финал и в Шампионска лига, и на Лига Европа, така че си мисля, че има какво младоците да научат от мен. Тук така известният Клас 92 са истински икони. Говоря за Бекъм, Скоулс, Гигс, Бът, братята Невил. Сега има момчета, които идват от академията и също правят страхотни неща".

"Вижте например един Рашфорд, както и Лингард. Аз също съм минал през тази академия. Всички играем заедно от доста време, така че си мисля, че се справяме доста добре", каза още той.