Пол Погба направи поредният си великолепен мач и очаква Манчестър Юнайтед да продължи по същия начин, след като снощи тимът срази Челси с 2:0 и стигна 1/4финалите за ФА Къп. 

Французинът се отчете с гол и асистенция за успеха на „Стамфорд Бридж”, за да може тимът да остане без загуба на домашна сцена под ръководството на Оле Гунар Солскяер. 

„Това бе една прекрасна победа. Представихме се страхотно като отбор и макар и да не бе лесно, постигнахме целта си и сме много доволни” обяви полузащитникът, който вече без съмнение изглежда като лидера, който всички очакваха да бъде. 

„Както винаги съм казвал, тимът просто ми помага да показвам най-доброто от себе си. Давам всичко за момчетата и се наслаждаваме да играем заедно” добави той. 

„Ние сме Манчестър Юнайтед и целта винаги е да печелим трофеи. Треньорът Солскяер пък получи поста, тъй като има качествата да бъде на него. Той ни вярва, ние също му имаме доверие и заедно продължаваме да преследваме целите си. Не знам дали ще спечелим надпреварата, но винаги се борим до последно” каза още Погба.