Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо проговори за скандала с Пол Погба.

Не е тайна, че двамата бяха в обтегнати отношение при съвместния им престой на "Олд Трафорд" и нерядко френският национал беше оставян на резервната скамейка. От думите на Специалния се разбира, че именно от там са се влошили взаимоотношенията между двамата.

"Треньорите винаги се опитваме да решаваме всички проблеми. Но има един, който няма решение. Когато футболистът играе, мениджърът му харесва. Но когато не е на терена, не го обича. Това е природа и не може да се измени. Всичко е въпрос на характер. Има състезатели, които са блестящи при едни наставници и слаби при други. Мога много да говоря по тази тема", заяви Моуриньо.

Той беше освободен от Юнайтед след загубата с 1:3 от Ливърпул на 16 декември. На негово място "червените дяволи" назначиха Оле Гунар Солскяер. Под ръководството на норвежеца, Погба е неудържим и има 9 гола в 15 мача във всички турнири.

Французинът пропуска утрешното гостуване на ПСЖ в реванш от 1/8-финалите на Шампионска лига. Той получи червен картон в първия мач в Англия, спечелен от гостите с 2:0