Как играха героите от Манчестър Юнайтед? "Скай Спортс" даде персонални оценки по десетобалната система на всеки един от футболистите. Отборът стигна до сензационна победа с 3:1 при визитата си на ПСЖ във френската столица и направи обрата на годината, за да продължи на 1/4-финалите в Шампионската лига.

Ето и оценките на играчите на Юнайтед:

Давид Де Хеа - 8 
Спаси критично положение след опит на Мбапе да го преодолее и да вкара в опразнената врата. Справи се на голяма висота в този мач. 

Ерик Бейи - 5 
Играеше като десен бек и се представи катастрофално слабо, като всички атаки на парижани минаваха през неговата зона. След това обаче се контузи и бе принудително заменен, което стабилизира играта на тима в тази зона. 

Крис Смолинг - 8 
Истински лидер в отбраната на Юнайтед! Справи се просто брилянтно със задачите си в този мач и успя да опази Мбапе.

Виктор Линдельоф - 7 
Силен мач и за шведския национал. Имаше много важни намесвания по време на някои от атаките на ПСЖ и бе решителен във фаза защита. 

Люк Шоу - 8 
Тотално обезвреди Дани Алвеш и Тома Мюние и като цяло се справи брилянтно със задачите си на терена. 

Ашли Йънг - 8 
Ветеранът изигра поредния си силен мач. Премести се от дясно след напускането на Бейи и донесе така важното спокойствие в тази зона на отбраната.

Скот МакТоминей - 8 
Много силен мач за младия халф. Даде сериозна заявка, че може да играе важна роля в халфовата линия на тима за в бъдеще. 

Фред - 7 
Игра стабилно и добре, но големият минус при него бе, че прекалено много задържаше топката в краката си. Два пъти повече от всеки друг от отбора. 

Андреас Перейра - 7 
Партньорството му с МакТоминей бе просто отлично. Добра работа за бразилеца в халфовата линия 

Маркъс Рашфорд - 9 
Просто брилянтен! Нагърби се и вкара решителния гол от дузпата в 92-ата минута, като показа ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН характер! 

Ромелу Лукаку - 9 
Супер мач за нападателя. Вкара два гола за отбора и даде сериозна заявка, че е време да си върне титулярното място. 

РЕЗЕРВИ

Диего Далот - 7 
Включи се силно след влизането си в игра и определено помогна на тима си. Именно след негов удар дойде дузпата в продължението. 

Тахит Чонг - 6
Показа голям ентусиазъм в този мач, но определено му липсва още опит. Видяха се обаче и някои добри неща от него на терена. 

Мейсън -Гринууд - 5 
Абсолютният дебютант в състава на Юнайтед е само на 17 години. Той е най-младият играч, който играе за тима в ШЛ, в клубната история. Игра прекалено малко, но определено и той показа ентусиазъм.