Контузените в състава на Манчестър Юнайтед намаляват и "червените дяволи" ще могат да използват играчи, които в последните няколко седмици не играха при гостуването на Арсенал през уикенда. В това увери мениджърът Оле Гунар Солскяер. 

Норвежецът разкри, че нападателят Антони Марсиал вече е напълно здрав и ще може да вземе участие в мача. Халфовете Андер Ерера и Неманя Матич също са близо до възстановяване и за двамата има реален шанс да играят на "Емиратс" в неделя. Защитникът Ерик Байи, който бе принудително заменен още през първото полувреме при победата с 3:1 над Пари Сен Жермен в сряда, е добре и може да попадне в групата за мача.

"Ерик е добре. Антони ще бъде на линия за мача и се надявам, че поне един измежду Неманя и Андер също ще може да се включи. Те обаче се нуждаят от още ден-два тренировки. Всички обаче свършиха страхотна работа по време на възстановяването си", каза Солскяер.

Норвежецът ще може да разчита и на халфа Пол Погба, който не игра срещу Пари Сен Жермен заради наказание.

"Пол бе с нас и тренираше с останалите, бе в съблекалнята и на срещите ни и знам, че той много искаше да играе в този мач. Чудесно е обаче, че успя да почине няколко дни след мача със Саутхямптън", каза още Солскяер.

Норвежецът добави, че отборът е готов за тежкия мач с Арсенал.

"Добре сме. Арсенал игра 24 часа след нас, така че това е един ден за възстановяване по-малко. Очаквам на тях да им бъде малко по-трудно, но определено ще бъдем готови за неделя", обясни мениджърът на Манчестър Юнайтед.

"Червените дяволи" заемат четвърто място във Висшата лига с 58 точки и водят с една пред петия Арсенал.