Оле Гунар Солскяер, който скоро ще бъде обявен за постоянен мениджър на Манчестър Юнайтед, иска да привлече на първо място краен нападател на „Олд Трафорд”. 

Вестник „Сън” съобщава, че норвежецът ще получи сериозна сума за селекция, като първоначално една голяма част от нея трябваше да бъде похарчена за централен защитник. 

Според изданието Солскяер е щял да разполага с 80 милиона паунда, за да подсили отбраната, само че Оле стабилизира нещата и иска парите да бъдат дадени за дясно крило. Говори се, че Дъглас Коста от Ювентус и Иван Перишич от Интер са сред основните цели. 

Неговото идване помогна на Линдельоф и Смолинг също да стабилизират представянето си, което веднага се усети, след като в 18-те мача под ръководството на новия треньор, Червените дяволи са допуснали едва 15 гола. Преди това при Моуриньо в 24 двубоя допуснатите попадения бяха цели 35. 

„Когато той дойде просто исках да му покажа своите способности и вероятно го направих. Той залага на мен и сега в играта ми има ритъм. Хората могат да говорят каквото си искат, но аз съм най-големия си критик” заяви наскоро Линдельоф.