Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс не пропусна да отговори на Златан Ибрахимович, който критикува знаменитото поколение на Червените дяволи от 1992-а заради негативните коментари към настоящия тим. 

В типичния си стил шведът обвини играчите, които сега са в ролята на телевизионни анализатори, че са твърде критични и хвърлят несправедливо цялата вина върху Пол Погба. 

„В крайна сметка във футбола може да има различни мнения за отделни въпроси. Очевидно обаче той познава клуба по-добре от нас“ коментира Гигс, който сега води Уелс. 

Той бе сериозно провокиран от Ибрахимович, който заяви още, че бившите футболисти трябва да опитат да помогнат, а не да критикуват. От знаменития тим на Фърги от 90-те сега в Юнайтед работи само Ники Бът, който директор на школата. 

„Когато общо имаме повече от 2000 мача за този клуб е нормално да имаме мнение. Понякога той е позитивно, друг път негативно, но не смятам, че има влияние върху резултатите. Ние подкрепяме клуба, а и тези, които се изказват по телевизията и радиото също го правят“ добави Гигс.