Временният мениджър Оле Гунар Солскяер е помогнал за връщане на увереността и свободата в състава на Манчестър Юнайтед, заяви халфът на "червените дяволи" Пол Погба. Френският национал е на мнение, че норвежецът трябва да остане за постоянно начело на 20-кратните шампиони на Англия.

"Искаме той да остане. Резултатите са невероятни. Имам изключително добри отношения с него, а неговите отношения с всички футболисти са на същото ниво. Когато един футболист е щастлив, нормално е всички да искат нещата да продължат по същия начин".

"Солскяер знае всичко за и в клуба и заслужава да остане. Той върна увереността във футболистите и в отбора. Това ни даде огромна свобода и отново се наслаждаваме на играта. Загубихме тази радост заради резултатите ни през по-ранната част от сезона", заяви 26-годишният Погба пред британските медии. 

Солскяер замени Моуриньо през декември и резултатите в Юнайтед се подобриха значително.

"Не искам да говоря за миналото, говоря само за бъдещето. Точно то има значение. Може би загубихме част от увереността ни, а нещата отидоха в грешна посока", каза още Пол Погба. Манчестър Юнайтед е на пето място в класирането във Висшата лига, а на четвъртфиналите в Шампионската лига ще се изправи срещу испанския Барселона.