Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо призна, че знае какво иска и какво не иска. Той отсече, че откакто е бил уволнен от английския клуб е имал няколко оферти, но ги е отхвърлил.

Жозе се провали с гръм и трясък начело на "червените дяволи" през този сезон и в крайна сметка логично се стигна до раздялата между двете страни. Неговото име бе свързвано усилено с треньорския пост в Реал (Мадрид), но в крайна сметка Флорентино Перес реши да се спре на Зинедин Зидан за наследник на Сантяго Солари.

"Знам какво точно искам и какво не искам. Откакто се разделих с Манчестър Юнайтед получих 3-4 оферти, но ги отхвърлих. Нямам в предвид, че искам на всяка цена да поема толкова някой голям гранд. Тук не става на въпрос само за името на клуба. Тук става на въпрос за начина на работа и стила на работа. Това е изключително важно за мен", обяви Специалния пред медиите в Италия.

"Минаха над три месеца, откакто съм без отбор, но бъдете сигурни, че отново ще поема клуб и то скоро. Исках да си почина малко, тъй като ми беше адски натоварено", добави той.