Гари Невил съсипа от критики футболистите на Манчестър Юнайтед след слабото им представяне срещу Евертън и тежката загуба с 0:4. 

Шестото поражение в последните 8 мача остави отбора на 6-о място, а анализаторът на „Скай Спортс” не спести негативните си коментари относно случилото се. 

„Бесен съм! Не може Оле Гунар Солскяер да трябва да се извинява заради тях. Сега феновете няма да поискат главата на треньора, както беше с Моуриньо и със сигурност ще подкрепят Солскяер. Тук главите на играчите са тези, които са заложени” заяви Невил. 

„Гледах Манчестър Сити в събота и играчи като Бернардо Силва, Рахийм Стърлинг, Кевин де Бройне и Давид Силва, които са много по-добри от футболистите на Юнайтед, работеха два пъти по-здраво. Евертън тича 4 км. повече от тях през първото полувреме. Поглеждаш Ливърпул и виждаш как се борят за всеки сантиметър терен”. 

„И след това гледаш Юнайтед… някой от футболистите бяха нелепи. Абсолютно бесен съм. Подкрепям Оле в това, което прави и шефовете също ще го подкрепят, но има един голям проблем. Представянето в този мач бе „гранясало” беснеееше той.