Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Пол Погба заяви, че е време да напусне "Олд Трафорд".

Френският национал е на мнение, че се нуждае от ново предизвикателство, а името му е свързвано със завръщане в италианския хегемон Ювентус и с Реал Мадрид.

"Много се говори за мен. В Манчестър съм от три години и преуспях. Имаше добри и не толкова добри моменти. Миналият сезон беше най-силният ми, заради всичко, което се случи. Мисля, че сега е подходящ момент за ново предизвикателство. Размишлявам върху това", хвърли бомбата Погба, цитиран от The Guardian.

Той се завърна в Юнайтед през 2016 г., след като "червените дяволи" платиха на Ювентус 105 млн. евро. И до ден днешен световният шампион от Русия остава най-скъпата покупка в историята на английския гранд.

Очаква се сега от "Олд Трафорд" да искат поне 150 млн. евро за правата на Погба, който има договор до 2021 г. През миналия сезон Погба записа 35 мача във Висшата лига, в които вкара 13 гола и даде 9 асистенции.

Той премина в Юве като свободен агент през 2012 г. и записа 124 срещи с 28 попадения. С екипа на "бианконерите" спечели четири титли на Италия, две Купи и две Суперкупи.

Реал обаче се очертава като фаворит за подписа му заради наличието на Зинедин Зидан. Френската легенда настоява за привличането на Погба и го предпочита пред Кристиан Ериксен от Тотнъм.