Манчестър Юнайтед няма да бъде принуден да продаде Пол Погба, въпреки желанието на футболиста да започне ново предизвикателство в кариерата си. Това обяви мениджърът Оле Гунар Солскяер, след като слуховете за бъдещето на играча са големи, а и агентът му Мино Райола обяви, че се надява скоро да бъде намерено решение удовлетворяващо всички. 

„Напоследък има много приказки и слухове за много от нашите футболисти, както за тези, които ще си тръгнат, така и за тези, които ще дойдат, но за мен всичко е нормално. Когато си в Ман Юнайтед очакваш такива неща през лятото“ заяви Солскяер. 

„Говорих с Погба, както и с Ромелу и останалите играчи. На този етап не зная да сме получавали оферти за някой от футболистите. Повечето от тях имат дългосрочни контракти, а и в крайна сметка ние сме Ман Юнайтед и няма нужда да продаваме“ категоричен бе норвежецът по време на пресконференция в Пърт. 

„Никога не съм се притеснявал за Пол. Когато е на терена той работи здраво и е истински професионалист и горд играч. Няма непрекъснато да говоря за него и за това, което агентите казват. Той има договор за още няколко години и на тренировките се справя фантастично. В медиите има заговор срещу него, но той не се влияе и има златно сърце. Ето например вчера ситуацията с Погба и Джеси, която бе предадена едва ли не като сбиване. Разбирам, че търсите сензации, но в това нямаше нищо“ каза още Оле, който коментира и ситуацията около вратаря Давид де Хеа. 

„Давид мисли много за бъдещето си и за предложения му нов контракт. Надявам се, че нещата ще завършат позитивно съвсем скоро. Оптимист съм. Неведнъж съм казвал, че сме късметлии той да е в отбора и се надявам, че ще бъде тук още дълго време. Продължаваме да работим по селекцията, но и сме търпеливи. Няма нужда да продаваме или да плащаме повече, отколкото някой струва. Трябват ни точните играчи, но за точните пари“.