Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан ще говори с президента на тима Флорентино Перес относно още три нови попълнения, пише "sportbible". 

Според изданието французинът иска напълно да помени облика на "белия балет", но за това са му нужни желаните от него играчи. Поради тази причина специалистът ще настоява за цели трима още привлечени играчи.

Клубът вече изхарчи рекордните над 300 милиона евро за нови футболисти. До този момент тимът от "Сантиаго Бернабеу" привлече Еден Азар, Лука Йович, Едер Милитао, Ферлан Менди и Родриго. 

Желанието на Зидан е да подсили халфовата линия на отбора, което според вижданията му ще стане с покупката на Пол Погба от Манчестър Юнайтед, чието бъдеще на "Олд Трафорд" все още не е ясно.

Другият е датската звезда на Тотнъм Кристиан Ериксен, който вече обяви, че е готов да напусне финалистите от последното издание на Шампионска лига.

Третото желание на Зидан е новоизгряващата звезда на Аякс Дони ван де Беек. Младокът привлече вниманието на футболната общественост през изминалия сезон, което автоматично го направи трансферна цел.