В Лестър остават спокойни относно ситуацията с Хари Магуайър, чиято оценка още не е покрита от желаещите да го купят. Това обяви мениджърът Брендън Роджърс. 

Националът дори игра 45 минути в контролата срещу Скънторп снощи, макар и да се говори, че е уведомил ръководството в желанието си да напусне в посока Манчестър Юнайтед, който е фаворит за подписа му. 

„Нещата са доста прости. Ние имаме оценка за играча, която обаче още не е покрита и докато това не се случи, той ще бъде фокусиран върху Лестър“ каза Роджърс след успеха с 1:0. 

„Ясно е, че говорим за играч с голяма класа и ще се радваме да остане при нас, но също така разбираме, че когато си толкова добър е нормално да бъдеш желан. Той обаче се държи изключително професионално до момента, за което заслужава похвала. Спекулациите са нещо нормално, но ние сме спокойни“ добави босът. 

„Ако загубим Хари имаме план и няколко цели, които ще преследваме. Необходимо е да си подготвен, защото всичко може да се случи“ каза още Роджърс, който се готви за първия си пълен сезон начело на Лисиците.